Certificat energetic Targoviste

Aveti nevoie de certificat energetic Targoviste? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din Targoviste autorizati de MLPDA sa efectueze audit energetic si sa elibereze certificat energetic. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

 • Nume
 • Adresa
 • Nr de telefon
 • Website
 • Adresa de email

Auditori energetici in Targoviste

Aveti nevoie de un certificat energetic / audit energetic, si doriti sa beneficiati de un pret cat mai avantajos?

Completati formularul de mai jos si primiti 5 oferte de pret de la auditori energetici autorizati din orasul Dvs – apoi o puteti alege pe cea mai buna!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic; daca nu sunteti multumit/a de ofertele primite, sunteti liber/a sa contactati alti auditori energetici.)

Panoramic I.F.

Grade profesionale auditori energetici atestati: Bragadireanu Robert Bogdan – auditor energetic gradul II CI;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Moroeni, Targoviste etc.;

Date de contact:

Website: www.certificare-energetica-audit.ro;

Preturi certificat energetic:

 • 210 lei – garsoniera,
 • 220 lei – apartament 2 camere;
 • 230 lei – apartament 3 camere;
 • la case – in functie de suprafata, numarul nivelui, etc., pornind de la 350 lei.
Scurta prezentare: rapiditate – profesionalism, preturi mici.
Program de lucru: luni – vineri: 8:00 – 18:00, sambata: 8:00-14:00, duminica: inchis.

 

DL&D Instal SRL

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul I IC;

Numar de auditori energetici atestati: 2;

Principalele localitati in care activeaza: Tartasesti, Slobozia Moara, Titu, Lunguletu etc.;

Date de contact:

Website: -;

Preturi certificat energetic: Pretul pentru eliberarea unui astfel de document este situat intre 250 lei (garsoniera) si 350 lei (apartament cu 3-4 camere).
Pentru cladiri unifamiliale avand suprafata desfasurata de maxim 200 m2, pretul este de 400 lei.
Pentru celelalte categorii de cladiri, pretul este de 1 – 2 lei/m2, in functie de destinatie, utilitati si marimea cladirii.

Scurta prezentare: Suntem o firma de consultanta si proiectare in instalatii pentru constructii, avand atestat de auditor energetic incepand cu anul 2010.
In acesta perioada au fost intocmite de catre specialistii nostri un numar de aproximativ 1.100 documente (certificat energetic) (pana la 1.08.2014 ) pentru apartamente si cladiri diverse.
Program de lucru: luni – sambata: 8:00 – 18:00.

 

Ing Proiect Management SRL

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul I;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Dambovita, Targoviste, Moreni, GaiestI;

Date de contact:

Website: -;

Preturi certificat energetic: apartament: 250 lei, casa: 300 lei;

Scurta prezentare: Societate comerciala cu profil de proiectare-consultanta.
Program de lucru: luni – vineri: 8:00 – 17:00.

Asociatia Social Eco Team

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul I – constructii si instalatii;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Moreni, Cornesti, Ion Luca Caragiale, Darmanesti etc.;

Date de contact:

Website: www.evaluari-energetice.ro;

Preturi certificat energetic:

 • garsoniera: 200 lei;
 • apartament: 220-250 lei;
 • casa: 400-450 lei;

Scurta prezentare:

Inginer Ion Popa, auditor energetic pentru cladiri, atestat MLPDA, membru AAECR, intocmesc certificat energetic si audit energetic pentru cladiri cu orice destinatie.
Operativitate, promptitudine, seriozitate – eliberez CPE in 24-48 ore de la inspectia cladirii.

Program de lucru: luni – sambata: 8:00 – 20:00.

 

Informatii utile

Ce este un certificat energetic

Un document normativ datat Iulie 2013 si emis de Guvernul Roman reglementeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand proprietarilor detinerea unui document tehnic (avand un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa acestei certificari a performantei energetice face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a oricarui imobil din Targoviste sa fie declarate nule. De asemenea, un certificat energetic este obligatoriu in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul acestui document, eventualul cumparator ori chirias este direct si oficial informat despre performanta energetica a locuintei, exprimata prin acel consum specific de energie total anual, exprimat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimata prin consumul anual specific de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum si pentru iluminat, informarea cuprinzand eficienta energetica a respectivului apartament, prin incadrarea sa intr-o anume clasa energetica. Concret, prin aceasta certificare se doreste dar totodata se si incurajeaza o imbunatatire a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului energetic duce mai ales la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ o treime – pana in anul 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic Targoviste

Ca sa obtineti un certificat energetic trebuie sa intocmiti un dosar ce va contine mai multe acte. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate insotite de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva. Mai sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructie folosite, niste date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, puteti obtine certificatul de performanta energetica in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa viziteze imobilul in tema in scurt timp pentru a prelua datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic Targoviste poate diferi in functie de diferiti factori, ca de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitia, numarul existent de camere.De la emiterea sa, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.

Cuvinte cheie: certificat energetic Targoviste, certificat energetic.