Certificat energetic Pitesti

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din Pitesti autorizati de MLPDA sa efectueze audit energetic si sa elibereze certificat energetic. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

 • Nume
 • Adresa
 • Nr de telefon
 • Website
 • Adresa de email

Auditori energetici in Pitesti

 

PFA Stanciu Liana

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul I;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Azuga, Busteni, Sinaia, Comarnic, Breaza, Campina, Banesti, Baicoi, Nistoresti, Floresti, Magureni, Filipesti, Ploiesti, Barcanesti, Gherghita, Balta Doamnei, Lacul Turcului, Potigrafu etc.;

Date de contact:

Website: www.certificatenergetic-pitesti.ro/;

Preturi certificat energetic Pitesti:

 • 120 lei – garsoniera,
 • 140 lei – apartament 2 camere;
 • 150 lei – apartament 3 camere;
 • la case – in functie de suprafata, numarul nivelui, etc., pornind de la 220 lei.
Program de lucru: Luni – Vineri: 09:00 – 19:00, Sambata si Duminica: inchis.

 


Oprea Daniel – Auditor Energetic pentru cladiri

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care elibereaza certificat energetic: Topoloveni, Mioveni, Costesti, Pitesti;

Date de contact: Indisponibile (de ce?)

Website: -;

Preturi certificat energetic:

 • 150 lei – garsoniera,
 • 170 lei – apartament 2 camere;
 • 190 lei – apartament 3 camere;
 • 210 lei – apartament 4 camere;
 • la case – in functie de suprafata, numarul nivelui, etc., pornind de la 250 lei.
Program de lucru: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00, Sambata si Duminica: inchis.

 


Ciel Energy

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza:Pitesti;

Date de contact:

Website: -;

Preturi certificat energetic:

 • 145 lei – garsoniera,
 • 175 lei – apartament 2 camere;
 • 190 lei – apartament 3 camere;
 • 220 lei – apartament 4 camere;
 • la case, vile, hale – negociabil in functie de suprafata, numarul nivelui, etc.
Program de lucru: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00, Sambata si Duminica: inchis.

Informatii utile

Ce este un certificat energetic

Un document normativ datat Iulie 2013 si emis de Guvernul Roman reglementeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand proprietarilor detinerea unui document tehnic (avand un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa acestei certificari a performantei energetice face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a oricarui imobil din Pitesti sa fie declarate nule. De asemenea, un certificat energetic este obligatoriu in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul acestui document, eventualul cumparator ori chirias este direct si oficial informat despre performanta energetica a locuintei, exprimata prin acel consum specific de energie total anual, exprimat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimata prin consumul anual specific de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum si pentru iluminat, informarea cuprinzand eficienta energetica a respectivului apartament, prin incadrarea sa intr-o anume clasa energetica. Concret, prin aceasta certificare se doreste dar totodata se si incurajeaza o imbunatatire a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului energetic duce mai ales la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ o treime – pana in anul 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic Pitesti

Ca sa obtineti un certificat energetic trebuie sa intocmiti un dosar ce va contine mai multe acte. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate insotite de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva. Mai sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructie folosite, niste date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, puteti obtine un certificat energetic in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa viziteze imobilul in tema in scurt timp pentru a prelua datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic Pitesti poate diferi in functie de diferiti factori, ca de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitia, numarul existent de camere.De la emiterea sa, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.

 

Cuvinte cheie: certificat energetic Pitesti, certificat energetic.