Certificat energetic Oradea

Aveti nevoie de certificat energetic? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din Oradea autorizati de MLPDA* sa efectueze audit si sa elibereze certificat energetic. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

 • Nume
 • Adresa
 • Nr de telefon
 • Website
 • Adresa de email

Auditori energetici in Oradea

Aveti nevoie de un certificat energetic / audit energetic, si doriti sa beneficiati de un pret cat mai avantajos?

Completati formularul de mai jos si primiti 5 oferte de pret de la auditori energetici autorizati din orasul Dvs – apoi o puteti alege pe cea mai buna!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic; daca nu sunteti multumit/a de ofertele primite, sunteti liber/a sa contactati alti auditori energetici.)

Certificate energetice in Oradea si judetul Bihor – lista de firme

Flaviu Aurel Cretiu PFA

Denumirea firmei: Flaviu Aurel Cretiu PFA;

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Oradea, Salonta, Marghita, Beius, Baile Felix si imprejurimi;

Date de contact:

Website: www.facebook.com/pages/Certificat-Energetic-Oradea/707278086067584;

Preturi certificat energetic:

 • garsoniera mica: 125 lei;
 • apartament 2 camere: 150 lei;
 • apartament 3 camere, in functie de suprafata: 170 – 200 lei;
 • case: 250-350 lei;
 • schita (in cazul lipsei planului de arhitectura/RLV), in functie de suprafata si complexitate: 50 – 150 lei;
 • elaborarea certificatului dureaza aproximativ 48 ore, in functie de complexitate. Taxa de urgenta (24 ore, in functie de complexitate, sau sambata dupa-masa/duminica) – 50 – 100 lei.

Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati.

Scurta prezentare: Tanar, eficient si rapid, certificat elaborat cu simt de raspundere.
Specializarea facuta la Facultatea de Constructii din Timisoara.
Calculul se face cu ajutorul programului DOSET PEC (primul atestat de minister, 1800 €+TVA versiunea completa).
Dupa prelevarea datelor, acestea se introduc in program, in maxim 24-48 ore puteti intra in posesia certificatului energetic.
Acesta are perioada de valabilitate de 10 ani.
Program de lucru: luni – vineri: 9:00 – 18:00, sambata: 10:00 – 14:00.
In afara orelor de program, urgentele se taxeaza suplimentar.

Casa Proiect SRL

Denumirea firmei: Casa Proiect SRL;

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul I;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Oradea, Alesd, Marghita, Ceica, Beius, Stei, Vascau, Baile Felix, Sanmartin, Santandrei, Paleu etc.;

Date de contact:

Website: -;

Preturi certificat energetic: Certificate de performanta energetica pentru apartamente 1-2 camere la pretul de 150 lei, apartamente 3-4 camere la 200 lei, case parter la 250 lei, iar vile 300 lei.
Audit energetic – negociabil.

Scurta prezentare: Groza Othilia Mariana din Oradea este auditor energetic pentru cladiri din 2007.
Totodata este sef de lucrari ing. dr. la Universitatea din Oradea.
Ofera seriozitate si promptitudine.
Program de lucru: luni, miercuri, joi, vineri: 12:00 – 20:00, marti, sambata: 8:00 – 16:00.

Informatii utile

Ce este certificatul de performanta energetica

Un document normativ datat Iulie 2013 si emis de Guvernul Roman reglementeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand proprietarilor detinerea unui document tehnic (avand un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa unui certificat energetic face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a oricarui imobil din Oradea sa fie declarate nule. De asemenea, un certificat energetic este obligatoriu in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul unui certificat energetic, eventualul cumparator ori chirias este direct si oficial informat despre performanta energetica a locuintei, exprimata prin acel consum specific de energie total anual, exprimat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimata prin consumul anual specific de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum si pentru iluminat, informarea cuprinzand eficienta energetica a respectivului apartament, prin incadrarea sa intr-o anume clasa energetica. Concret, prin aceasta certificare se doreste dar totodata se si incurajeaza o imbunatatire a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului energetic duce mai ales la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ o treime – pana in anul 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic

Ca sa obtineti un certificat energetic trebuie sa intocmiti un dosar ce va contine mai multe acte. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate insotite de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva. Mai sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructie folosite, niste date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, puteti obtine un certificat energetic Oradea in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa viziteze imobilul in tema in scurt timp pentru a prelua datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic poate diferi in functie de diferiti factori, ca de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitia, numarul existent de camere.De la emiterea sa, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.

Cuvinte cheie: certificat energetic Oradea, certificat energetic.