Certificat energetic Ilfov

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din Ilfov autorizati de MLPDA sa efectueze audit energetic si sa elibereze certificat energetic. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

  • Nume
  • Adresa
  • Nr de telefon
  • Website
  • Adresa de email

Auditori energetici in Ilfov

Aveti nevoie de un certificat energetic / audit energetic, si doriti sa beneficiati de un pret cat mai avantajos?

Completati formularul de mai jos si primiti 5 oferte de pret de la auditori energetici autorizati din orasul Dvs – apoi o puteti alege pe cea mai buna!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic; daca nu sunteti multumit/a de ofertele primite, sunteti liber/a sa contactati alti auditori energetici.)

Fratii Vasiliu Proiect SRL

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Bucuresti, Mogosoaia, Otopeni, Voluntari, Pantelimon etc.;

Date de contact:

  • Telefon: 0744.143.222;
  • E-mail:

Website: -;

Preturi certificat energetic:

  • garsoniere: 250 lei;
  • apartamente: 300 – 400 lei;
  • case individuale: 500 lei;

Scurta prezentare: Firma de proiectare in constructii din 1992, arhitect diplomat autorizat pentru intocmirea documentatiei in vederea obtinerii Autorizatiei de construire si intocmirea Certificatului energetic pentru apartamente si locuinte individuale.
Oferim solutii pentru diminuarea costurilor energetice inca din faza de proiectare.

Program de lucru: luni-vineri: 9:00-17:00, sambata: 9:00-13:00.


Stefanescu Marius George PFA

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Bucuresti, Otopeni, Odai, Bragadiru, Pantelimon, Voluntari, Pipera etc.;

Date de contact: Indisponibile (de ce?)

Website: www.certificarienergetice.com;

Preturi certificat energetic: Preturi incepand cu 130 lei/garsoniera.
Pentru suprafete mari sau urgente tarifele se negociaza.

Scurta prezentare: Certificari energetice pentru apartamente, case, magazine, spatii industriale in Bucuresti. Se asigura masuratori exacte cu instrumente performante in cazul in care nu sunt informatii exacte despre suprafetele care trebuiesc luate in calcul pentru elaborarea certificatului energetic.

Program de lucru: luni-vineri: 8:00-18:00, sambata: 8:00-12:00.
Ce se solicita in afara programului de lucru se incadreaza in categoria urgente.

 

Informatii utile

Ce este certificatul de performanta energetica

Un document normativ datat Iulie 2013 si emis de Guvernul Roman reglementeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand proprietarilor detinerea unui document tehnic (avand un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa acestei certificari a performantei energetice face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a oricarui imobil din Ilfov sa fie declarate nule. De asemenea, certificatele energetice sunt obligatorii in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul acestui document, eventualul cumparator ori chirias este direct si oficial informat despre performanta energetica a locuintei, exprimata prin acel consum specific de energie total anual, exprimat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimata prin consumul anual specific de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum si pentru iluminat, informarea cuprinzand eficienta energetica a respectivului apartament, prin incadrarea sa intr-o anume clasa energetica. Concret, prin aceasta certificare se doreste dar totodata se si incurajeaza o imbunatatire a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului energetic duce mai ales la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ o treime – pana in anul 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic in Ilfov

Ca sa obtineti un certificat energetic trebuie sa intocmiti un dosar ce va contine mai multe acte. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate insotite de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva. Mai sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructie folosite, niste date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, puteti obtine certificatul de performanta energetica in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa viziteze imobilul in tema in scurt timp pentru a prelua datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic in Ilfov poate diferi in functie de diferiti factori, ca de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitia, numarul existent de camere.De la emiterea sa, certificatul de performanta energetica impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.

Cuvinte cheie: certificat energetic Ilfov, certificat energetic.