BREAKING NEWS

Certificat energetic Craiova

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din Craiova autorizati de MDRAP sa efectueze audit energetic si sa elibereze certificate de performanta energetica. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

  • Nume
  • Adresa
  • Nr de telefon
  • Website
  • Adresa de email

Auditori energetici in Craiova

Cea mai comoda varianta pentru a obtine un pret cat mai mic este sa completati formularul de mai jos, iar cererea Dvs va fi trimisa prin intermediul platformei Evaluari24 catre 5 auditori energetici. Primiti 5 oferte si alegeti pretul care va convine!

Cerere oferta de pret

Numele Dvs (necesar)

Adresa de email (necesara)

Nr de telefon (necesar)

Tip imobil (necesar)

Localitate (necesara)

Alte detalii (optional)

Ing. Petre Praporgescu

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul I;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Craiova, Filiasi, Segarcea etc.;

Date de contact:

Website: -;

Preturi certificat energetic: preturi negociabile.

Scurta prezentare: Auditor energetic pentru cladiri, gradul I, elaborez certificate energetice pentru apartamente si case in Craiova si judet.
Seriozitate si promptitudine.
Disponibilitate si in weekend.
Program de lucru: luni – vineri: 9:00 – 20:00, weekend – discutabil, contactare telefonica.

Informatii utile

Daca pana nu demult nici nu stiam ce este acela un certificat energetic, acum orice proprietar care vrea sa vanda sau sa inchirieze un imobil trebuie sa aiba un certificat energetic. Multe persoane nu sunt constiente, insa contractele de vanzare-cumparare in care nu s-a prezentat si certificatul energetic pot fi supuse nulitatii daca una din parti doreste acest lucru.

Certificatul energetic este obligatoriu pentru orice cladire?

Acest certificat energetic este necesar aproape oricarui imobil care se construieste, se renoveaza, se vinde sau inchiriaza, fie ca este vorba de bloc de locuinte, birouri, scoli, spitale, restaurante etc. Cu alte cuvinte, certificatele energetice sunt obligatorii pentru toate cladirile consumatoare de energie.

Sunt totusi si exceptii: Documentul nu este necesar pentru cladirile cu caracter religios, pentru lacasuri de cult, pentru cladiri si monumente protejate de lege sau care au valoare istorica. Asta deoarece pentru a le incadra intr-o clasa energetica moderata, cladirile ar trebui sa sufere anumite modificari care le-ar schimba aspectul.

Cum este masurata performanta energetica?

Performanta energetica se masoara in special prin incadrarea in una din cele 7 clase, de la A la G, unde A indica cel mai scazut consum de energie, iar G cel mai ridicat. Se mai foloseste in masurarea performantei si nota. Nota se da de la 1 la 100, iar aici sistemul este invers. Cu cat nota este mai mare, cu imobilul are o eficienta energetica mai ridicata.

Un certificat energetic este valabil 10 ani, asta in cazul in care cladirea nu a suferit modificari majore in acest timp.

Cat costa un certificat energetic?

Costurile difera de la cladire la cladire si de la apartament la apartament. Insa pretul poate sa difere si in functie de auditor.

Cine ne ofera certificatele energetice si pe ce baza?

Certificatele energetice sunt eliberate de auditori energetici dupa ce acestaa vizitat apartamentul. Auditorii energetici sunt persoane autorizate sa practice aceasta meserie sau firme axate pe acest domeniu de activitate.

Pentru ca auditorul sa emita un certificat energetic, acesta trebuie sa primeasca de la proprietar planul cladirii/ apartamentului, contractul de vanzare/cumparare, dar si informatii cu privire la modificarile/reparatiile efectuate de-a lungul timpului. Chiar daca proprietarul nu dispune de toate actele sau informatiile necesare, auditorul poate finaliza certificatul printr-o analiza mai amanuntita a apartamentului.