Certificat energetic Cluj

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din Cluj Napoca autorizati de MLPDA* sa efectueze audit energetic si sa elibereze certificat energetic. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

  • Nume
  • Adresa
  • Nr de telefon
  • Website
  • Adresa de email

Auditori energetici in Cluj Napoca

Aveti nevoie de un certificat energetic / audit energetic, si doriti sa beneficiati de un pret cat mai avantajos?

Completati formularul de mai jos si primiti 5 oferte de pret de la auditori energetici autorizati din orasul Dvs – apoi o puteti alege pe cea mai buna!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic; daca nu sunteti multumit/a de ofertele primite, sunteti liber/a sa contactati alti auditori energetici.)


Auditori energetici in Cluj Napoca

Energocertif SRL

Denumirea firmei: Energocertif SRL;

Grade profesionale auditori energetici atestati: I C.I., II C.I.;

Numar de auditori energetici atestati: 3;

Principalele localitati in care activeaza:  Cluj Napoca;

Date de contact:

Website: www.energocertif.ro;

Preturi: pret intre 200 si 350 lei.

Scurta prezentare: promptitudine, seriozitate, calitate.
Program de lucru: non-stop.

Ecover Proiect SRL

Denumirea firmei: Ecover Proiect SRL;

Grade profesionale auditori energetici atestati: I si II;

Numar de auditori energetici atestati: 2;

Principalele localitati in care activeaza:  Cluj-Napoca, Turda, Campia-Turzii, Dej, Gherla, Floresti, Luna, Tritenii de Jos, Tureni, Feleac etc.;

Date de contact:

Website: -;

Preturi certificat energetic Cluj: Preturile se discuta cu beneficiarul cladirii, apartamentului, in functie de specific.

Scurta prezentare: Firma SC Ecover Proiect SRL realizeaza auditul energetic, respectiv elibereaza certificat energetic, atat pentru cladiri din sectorul rezidential, cat si pentru cladiri din sectorul non-rezidential, in termenul stabilit in functie de necesitatea fiecarui client.
Program de lucru: luni – vineri: 8:00 – 18:00, sambata: 8:00 – 14:00, duminica: inchis.

Axa Zet SRL

Denumirea firmei: Axa Zet SRL;

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditor energetic gradul I;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza:  Dej, Campia Turzii, Huedin, Turda etc.;

Date de contact:

Website: www.axazet.ro;

Preturi: fiecare caz este particular.

Scurta prezentare: Certificare de Performanta Energetica si Audit energetic pentru Cladiri, gradul I – constructii+instalatii.
Program de lucru: luni – sambata: 10:00 – 18:00, duminica: inchis.

Todut Alin Marian PFA

Denumirea firmei: Todut Alin Marian PFA;

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditor energetic gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza:  Cluj-Napoca, Apahida, Floresti etc.;

Date de contact:

Website: www.certificatenergeticrapid.ro;

Preturi: Preturi speciale incepand de la 145 lei.

Scurta prezentare: Numai datorita experientei si a muncii am reusit sa mentinem un raport optim intre calitate si pret, dar si sa predam fiecare certificat energetic in maxim 48 de ore.Pentru a-si atinge obiectivele, echipa noastra foloseste cele mai performante softuri, acreditate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Tratam cu profesionalism fiecare solicitare, indiferent de imobil.
Avem in portofoliu lucrari importante la toate tipurile de cladiri din Cluj si nu numai.
Pretul unui certificat energetic in cazul apartamentelor incepe de la 145 lei si difera, in functie de suprafata si localizarea imobilului.
Program de lucru: luni – sambata: 9:00 – 18:00, duminica: inchis.

Samoila Diana PFA

Denumirea firmei: Samoila Diana PFA;

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditor energetic gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza:  Cluj Napoca, Floresti, Apahida, Baciu, Turda, Campia Turzii, Dej, Gherla, Huedin;

Date de contact:

Website: www.cenergetic.ro.

Preturi certificat energetic: Preturile sunt foarte convenabile, stabilite in functie de suprafata si locatia apartamentului sau casei.

Scurta prezentare: Intocmim certificat energetic pentru case si apartamente in maxim 48 de ore de la vizitarea locuintei, cu profesionalism si seriozitate.
Buna pregatire profesionala si utilizarea soft-urilor de calcul va garanteaza evaluarea corecta a imobilului si incadrarea intr-o clasa energetica care reflecta consumurile reale de energie.
Program de lucru: luni – sambata: 8:00 – 20:00, duminica: inchis.

Informatii utile

Ce este un certificat energetic

Un document normativ datat Iulie 2013 si emis de Guvernul Roman reglementeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand proprietarilor detinerea unui document tehnic (avand un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa acestei certificari a performantei energetice face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a oricarui imobil din Cluj Napoca sa fie declarate nule. De asemenea, acest document este obligatoriu in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul acestui document, eventualul cumparator ori chirias este direct si oficial informat despre performanta energetica a locuintei, exprimata prin acel consum specific de energie total anual, exprimat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimata prin consumul anual specific de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum si pentru iluminat, informarea cuprinzand eficienta energetica a respectivului apartament, prin incadrarea sa intr-o anume clasa energetica. Concret, prin aceasta certificare se doreste dar totodata se si incurajeaza o imbunatatire a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului energetic duce mai ales la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ o treime – pana in anul 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic Cluj

Ca sa obtineti un certificat energetic trebuie sa intocmiti un dosar ce va contine mai multe acte. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate insotite de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva. Mai sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructie folosite, niste date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea unui certificat energetic?

De obicei, puteti obtine actul in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa viziteze imobilul in tema in scurt timp pentru a prelua datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic Cluj poate diferi in functie de diferiti factori, ca de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitia, numarul existent de camere. De la emiterea sa, un certificat energetic impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.

Cuvinte cheie: certificat energetic Cluj, certificat energetic.