BREAKING NEWS

Certificat energetic sector 1

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din sectorul 1 din Bucuresti autorizati de MDRAP sa efectueze audit energetic si sa elibereze certificate de performanta energetica. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

 • Nume
 • Adresa
 • Nr de telefon
 • Website
 • Adresa de email

Auditori energetici in sectorul 1

PFA Barbuta Catalin Felix

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul II C+I (constructii si instalatii);

Numar de auditori energetici atestati: 2;

Principalele localitati in care activeaza: Bucuresti, Popesti-Leordeni, Jilava, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Magurele, etc.;

Date de contact:

Website: www.certificat-energetic-aici.ro si https://www.certificatenergetic1.ro;

Preturi certificat energetic: preturi negociabile, incepand cu 150 lei, in functie de tip, suprafata etc.:

 • garsoniera: 130 lei;
 • apartament 2 camere: 160 lei;
 • apartament 3 camere; 170 lei;
 • apartament 4 camere: 190 lei;
 • case, vile: de la 400 lei.

Scurta prezentare: PFA Barbuta Catalin Felix elaboreaza certificate de performanta energetica (certificat energetic) ieftin si rapid, pentru clientii din Bucuresti. Suntem ingineri de specialitate, cu vechime si experienta, atestati ca auditori energetici conform legii.
Eliberarea unui certificat energetic pentru Bucuresti dureaza maxim 24 de ore.
Program de lucru: luni – sambata: 8:00 – 20:00.Reflex Architecture SRL

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul I;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Bucuresti;

Date de contact:

Website: www.certificatenergetic24h.ro;

Preturi certificat energetic:

 • garsoniere: 130 lei;
 • apartamente 2 camere: 150 lei;
 • apartamente 3 camere: 160 lei;
 • apartament 4 camere: 170 lei;
 • apartament 5+ camere: 180 lei;
 • case: de la 2,5 lei/m2;
 • alte cladiri: preturi negociabile.

Scurta prezentare: Firma Reflex Architecture SRL Bucuresti a intocmit pana in prezent peste 750 de certificate de performanta energetica.
Care sunt atuurile noastre:

 • pret mic: costul unui certificat energetic porneste de la 150 lei.
 • rapiditate: eliberare certificat energetic in 24 de ore (pentru Bucuresti);
 • experienta in domeniu: arhitect diplomat cu experienta, peste 750 de certificate de performanta energetica intocmite pana in prezent;

Piata noastra principala pentru intocmirea certificatului de performanta energetica este Bucuresti, dar, ocazional, intocmim certificate energetice si in alte judete..

Program de lucru: luni – sambata: 8:30 – 18:00.

 

Informatii utile

Ce este certificatul de performanta energetica

Un document normativ datat Iulie 2013 si emis de Guvernul Roman reglementeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand proprietarilor detinerea unui document tehnic (avand un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa acestei certificari a performantei energetice face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a oricarui imobil din Sectorul 1 sa fie declarate nule. De asemenea, certificatele energetice sunt obligatorii in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul acestui dicument, eventualul cumparator ori chirias este direct si oficial informat despre performanta energetica a locuintei, exprimata prin acel consum specific de energie total anual, exprimat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimata prin consumul anual specific de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum si pentru iluminat, informarea cuprinzand eficienta energetica a respectivului apartament, prin incadrarea sa intr-o anume clasa energetica.

Concret, prin aceasta certificare se doreste dar totodata se si incurajeaza o imbunatatire a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului energetic duce mai ales la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ o treime – pana in anul 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic in Sectorul 1 Bucuresti?

Ca sa obtineti certificatul energetic trebuie ca sa intocmiti un dosar ce va contine mai multe acte. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate insotite de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei.

In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva. Mai sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructie folosite, niste date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, puteti obtine certificatul de performanta energeticain una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa viziteze imobilul in tema in cel mai scurt timp pentru a prelua datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic in Sector 1 poate diferi in functie de diferiti factori, ca de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitia, numarul existent de camere.De la emiterea sa, certificatul de performanta energetica impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.