Certificat energetic Bacau

Aveti nevoie de certificat energetic? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din Bacau autorizati de MLPDA sa efectueze audit energetic si sa elibereze certificat energetic. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

  • Nume
  • Adresa
  • Nr de telefon
  • Website
  • Adresa de email

Auditori energetici in Bacau

Aveti nevoie de un certificat energetic / audit energetic, si doriti sa beneficiati de un pret cat mai avantajos?

Completati formularul de mai jos si primiti 5 oferte de pret de la auditori energetici autorizati din orasul Dvs – apoi o puteti alege pe cea mai buna!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic; daca nu sunteti multumit/a de ofertele primite, sunteti liber/a sa contactati alti auditori energetici.)

I.I. Stancu V. Marian

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul I;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Bacau, Onesti, Targu Ocna, Slanic Moldova, Adjud, Comanesti, Moinesti;

Date de contact: 

Website: www.certificatenergeticbacau.ro;

Preturi certificat energetic: incepand cu 150 lei.

Scurta prezentare: Auditor energetic gradul I pentru cladiri si apartamente: Bacau, Onesti, Targu Ocna, Slanic Moldova, Adjud, Comanesti, Moinesti.
Oferim promptitudine si seriozitate in vederea evaluarii necesare pentru eliberare certificat energetic – cladiri si apartamente.
Pentru agentii imobiliare oferim conditii speciale si colaborare de lunga durata.
Program de lucru: luni – duminica: 9:00 – 23:00.

PFA Stejar Romica

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul I – constructii si instalatii;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Bacau etc.;

Date de contact: Indisponibile (de ce?)

Website: -;

Preturi certificat energetic: preturi competitive, negociabile.

Scurta prezentare: Auditor energetic gradul I – constructii si instalatii, cu o experienta de peste 4 ani.
Servicii:
  • audit energetic scoli, blocuri de locuinte etc.;
  • certificat energetic pentru cladiri rezidentiale, comerciale, industriale.

Membru: AAECR, AIIR, ANEVAR.
Evaluator autorizat – EPI, EBM (rapoarte de evaluare pentru proprietati imobiliare si bunuri mobile).

Program de lucru: luni – sambata: 9:00 – 20:00, duminica: inchis.

Informatii utile

Ce este certificatul de performanta energetica

Un document normativ datat Iulie 2013 si emis de Guvernul Roman reglementeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand proprietarilor detinerea unui document tehnic (avand un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa acestui certificat energetic face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a oricarui imobil din Bacau sa fie declarate nule. De asemenea, un certificat energetic sunt obligatorii in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul unui certificat energetic, eventualul cumparator ori chirias este direct si oficial informat despre performanta energetica a locuintei, exprimata prin acel consum specific de energie total anual, exprimat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimata prin consumul anual specific de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum si pentru iluminat, informarea cuprinzand eficienta energetica a respectivului apartament, prin incadrarea sa intr-o anume clasa energetica. Concret, prin aceasta certificare se doreste dar totodata se si incurajeaza o imbunatatire a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului energetic duce mai ales la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ o treime – pana in anul 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic Bacau

Ca sa obtineti un certificat energetic trebuie sa intocmiti un dosar ce va contine mai multe acte. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate insotite de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva. Mai sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructie folosite, niste date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, puteti obtine un certificat energetic Bacau in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa viziteze imobilul in tema in scurt timp pentru a prelua datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic Bacau poate diferi in functie de diferiti factori, ca de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitia, numarul existent de camere.De la emiterea sa, certificatul de performanta energetica impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.

Cuvinte cheie dupa care a fost gasita aceasta pagina: certificat energetic Bacau, certificat energetic.