Certificat energetic Arad

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu auditori energetici din Arad autorizati de MDRAP sa efectueze audit energetic si sa elibereze certificate de performanta energetica. Am inclus de asemenea si datele lor de contact:

 • Nume
 • Adresa
 • Nr de telefon
 • Website
 • Adresa de email

Auditori energetici in Arad

Aveti nevoie de un certificat energetic / audit energetic, si doriti sa beneficiati de un pret cat mai avantajos?

Completati formularul de mai jos si primiti 5 oferte de pret de la auditori energetici autorizati din orasul Dvs – apoi o puteti alege pe cea mai buna!

(*completarea formularului nu va obliga la nimic; daca nu sunteti multumit/a de ofertele primite, sunteti liber/a sa contactati alti auditori energetici.)

i-CErtific

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Arad, Pecica, Pancota, Sebis, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris, Santana, Nadlac, Curtici, Vladimirescu, Siria etc.;

Date de contact:

Website: www.i-certific.ro;
https://plus.google.com/107581251234683779518?hl=en
Preturi certificat energetic:

Incepand de la 130 de lei pentru garsoniere, in functie de suprafata si alte specificatii tehnice.

Camil Morar Intreprindere Individuala

Denumirea firmei: Camil Morar Intreprindere Individuala;

Grade profesionale auditori energetici atestati: Gradul I (AE Ici);

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Arad, Pecica, Santana, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Sebis, Vladimirescu, Siria etc.;

Date de contact: Indisponibile (de ce?)
Website: plus.google.com/114311675695473577545, www.proiectarearad.ro;

Preturi certificat energetic:

 • garsoniera: 149 -199 lei;
 • apartament 2, 3 camere: 199 -299 lei;
 • apartament 4 camere: 299 399 lei;
 • case, vile pana la 250 m2 : 249 499 lei (aproximativ 2 lei/m2)
 • spatii comerciale, industriale etc. – peste 500 m2: pretul este negociabil si depinde de suprafata si complexitatea lucrarii (de la 1 leu/m2).

Scurta prezentare: Prestare servicii de:

  • proiectare constructii;
 • audit energetic;
 • consultanta tehnica.
Program de lucru: luni sambata: 8:00 20:00.

Petrica Florin PFA

Denumirea firmei: Petrica Florin PFA;

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditor energetic gradul I constructii si instalatii;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Arad, Chisineu Cris, Curtici, Ineu, Lipova, Nadlac, Pancota, Pecica, Santana, Sebis, Paulis, Macea, Misca, Siria, Vinga, Varfurile, Halmagiu, Plescuta etc.;

Date de contact: Indisponibile (de ce?)
Website: www.petryk.ro;

Preturi certificat energetic: Preturile se negociaza pentru fiecare obiectiv.

Scurta prezentare: Efectuez audit energetic si elaborez certificate de performanta energetica in conformitate cu Legea nr. 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 283, din 20 mai 2013.
Articolul 131 (1) Pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza, investitorul/proprietarul/ administratorul este obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias, dupa caz, anterior perfectarii contractului, o copie de pe certificat, astfel incat acesta sa ia cunostinta despre performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire pe care urmeaza sa o cumpere/inchirieze, dupa caz.
(2) La incheierea contractului de vanzare-cumparare, proprietarul are obligatia de a transmite certificatul, in original, noului proprietar.
(3) La data inregistrarii contractului de vanzare-cumparare, respectiv de inchiriere, proprietarul are obligatia de a depune la organul fiscal competent o copie de pe certificat, iar originalul va ramane in posesia proprietarului.
(4) Contractele de vanzare-cumparare incheiate fara respectarea prevederilor alin. (1) sunt supuse nulitatii relative, potrivit prevederilor Codului civil.
Program de lucru: luni sambata: 7:00 21:00, duminica: inchis.

Evaldor Cons SRL

Denumirea firmei: Evaldor Cons SRL;

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditor energetic gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Arad, Lipova, Chisineu-Cris, Ineu, Pecica etc.;

Date de contact:

Website: -;

Preturi certificat energetic:

 • apartamente: 150 lei;
 • case: 200 250 lei.
Scurta prezentare: Firma a eliberat peste 200 certificate energetice.
Program de lucru: luni vineri: 8:00 19:00, sambata duminica: inchis.

PFA Gurau Adrian Auditor Energetic

Denumirea firmei: PFA Gurau Adrian Auditor Energetic;

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditor energetic gradul I;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Arad, Pecica, Vladimirescu, Nadlac, Lipova, Pancota, Santana, Curtici, Misca, Graniceri, Apateu, Sintea-Mare, Sebis, Siria, Livada, Zimandul Nou, Zabrani, Felnac, Zadareni etc.;

Date de contact: Indisponibile (de ce?)

Website: -;

Preturi certificat energetic: preturi negociabile functie de complexitatea cladirii si distanta fata de localitatea Arad, apartamente in bloc incepand de la 150 lei, case si alte imobile – negociabil.

Scurta prezentare: auditor energetic gradul I Constructii si instalatii din 28.01.2011.
Program de lucru: luni duminica: 8:00 21:00.

Butiu Ana Teodora Intreprindere Individuala

Denumirea firmei: Butiu Ana Teodora Intreprindere Individuala;

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditor energetic gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza: Arad, Ineu, Sebis, Gurahont, Santana, Chisineu Cris, Siria, Pancota, Moneasa, Galsa etc.;

Date de contact: Indisponibile (de ce?)

Website: -;

Preturi certificat energetic: Preturile se calculeaza in functie de suprafata construita a imobilului si distanta pana la locatia imobilului care trebuie inspectat, luand ca punct de plecare orasul Ineu.

Scurta prezentare: Daca ai o proprietate (casa sau apartament) in judetul Arad si doresti sa vinzi/inchiriezi/intabulezi si ai nevoie de certificatul de performanta energetica, contacteaza-ne.
Auditor energetic atestat tehnico-profesional de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Conteaza pe noi.
Simplu, sigur si rapid.
Avantaje:
 • promptitudine (ne deplasam rapid la dumneavoastra);
 • preturi competitive;
 • seriozitate.
Program de lucru: luni sambata: 9:00 21:00, duminica: inchis.

Informatii utile

Ce este certificatul de performanta energetica

Un document normativ datat Iulie 2013 si emis de Guvernul Roman reglementeaza atat vanzarea cat si inchirierea locuintelor, solicitand proprietarilor detinerea unui document tehnic (avand un caracter pur informativ) care sa ateste performanta energetica a respectivei cladiri, cat si incadrarea sa intr-o clasa speciala pentru performanta energetica. Lipsa acestei certificari a performantei energetice face ca eventualele contracte de vanzare si cumparare a oricarui imobil din Arad sa fie declarate nule. De asemenea, certificatele energetice sunt obligatorii in cazul receptionarii unei constructii noi.

La ce foloseste un certificat energetic mai exact?

Cu ajutorul acestui dicument, eventualul cumparator ori chirias este direct si oficial informat despre performanta energetica a locuintei, exprimata prin acel consum specific de energie total anual, exprimat in kWh/m.p. suprafata utila, respectiv exprimata prin consumul anual specific de caldura pentru incalzire, pentru apa calda pentru consum si pentru iluminat, informarea cuprinzand eficienta energetica a respectivului apartament, prin incadrarea sa intr-o anume clasa energetica. Concret, prin aceasta certificare se doreste dar totodata se si incurajeaza o imbunatatire a performantei energetice a cladirii. O reducere a consumului energetic duce mai ales la scaderea emisiilor de bioxid de carbon. Conform studiului Agentiei Internationale a Energiei, o imbunatatire a performantei energetice a acestor cladiri, a proceselor industriale dar si a transporturilor ar putea scadea necesarul energetic al globului cu aproximativ o treime – pana in anul 2050.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui certificat energetic in Arad

Ca sa obtineti certificatul energetic trebuie ca sa intocmiti un dosar ce va contine mai multe acte. Pentru apartamente, aveti nevoie prima data de documentul de proprietate insotite de actul cadastral sau de partiurile de arhitectura ale constructiei. In cazul cladirilor sunt necesare cartea tehnica a imobilului, planurile de amplasament ale cladirii, planurile de structura ale cladirii, planurile si descrierea instalatiilor existente in cladirea respectiva. Mai sunt necesare niste date tehnice care sa aduca informatii referitoare la materialele de constructie folosite, niste date tehnice referitoare la echipamentele instalatiilor de incalzire, de racire-climatizare, de ventilatie, de furnizari apa calda dar si apa rece s.a.m.d.

Cat dureaza eliberarea?

De obicei, puteti obtine certificatul de performanta energetica in una sau doua zile. Majoritatea auditorilor vor raspunde rapid cererii Dvs, si vor veni sa viziteze imobilul in tema in scurt timp pentru a prelua datele si informatiile necesare.

Cat costa si care este perioada de valabilitate?

Pretul unui certificat energetic in Arad poate diferi in functie de diferiti factori, ca de exemplu: localizarea imobilului, suprafata, pozitia, numarul existent de camere.De la emiterea sa, certificatul de performanta energetica impreuna cu auditul energetic al respectivei cladiri au o valabilitate de 10 ani.